Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس داده‌های موتور جست‌وجوی گوگل، علاقه عموم مردم نسبت به دوج کوین، برای نخستین بار از بیت کوین پیشی گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان کرمی، تحلیلگر بازارهای مالی، بازار ارزهای دیجیتال امروز _ چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه، را اینگونه تحلیل می‌کند: مدیرعامل صرافی بایننس گفته است سرمایه‌گذاری در توکن شیبااینو با ریسک فوق‌العاده زیادی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایننس، بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال جهان، دیروز اعلام کرد که توکن شیبااینو را در فهرست ارزهای پشتیبانی‌شده این صرافی قرار داده است. با این حال چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل این صرافی، در حساب توئیتر خود نوشت که به دلیل درخواست زیاد کاربران این توکن در فهرست صرافی بایننس قرار گرفته، اما هشدار داد که سرمایه‌گذاری در این توکن، با ریسک فوق‌العاده زیادی همراه است. گفتنی است توکن شیبااینو در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۹ درصد و در هفت روز گذشته ۱,۲۱۰ درصد رشد داشته است.

میزان جست‌وجوی دوج کوین در گوگل برای اولین بار از بیت کوین پیشی گرفت

بر اساس داده‌های موتور جست‌وجوی گوگل، علاقه عموم مردم نسبت به دوج کوین، برای نخستین بار از بیت کوین پیشی گرفته است. داده‌های گوگل ترندز امتیاز ۵۶/۱۰۰ را برای دوج و ۴۸/۱۰۰ را در بازه زمانی ۲ تا ۸ مه (۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت) برای بیت کوین ثبت کرده‌اند. گفتنی است که دوج کوین از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، ۵,۰۰۰ درصد رشد کرده است.

خروج اتریوم از صرافی‌ها ادامه‌دار است

کی یانگ جو، مدیرعامل و بنیان‌گذار پلتفرم تحلیلی کریپتوکوانت، در توئیتر خود عنوان کرد که خروجی اتریوم از صرافی‌ها روزبه‌روز درحال افزایش بوده و در مقابل، میزان اتریوم ورودی به اکثر صرافی‌های متمرکز در حال کاهش است. در نتیجه، میزان اتر موجود در صرافی‌ها برای فروش، به‌طرز چشمگیری کاهش یافته و کی یانگ جو این موضوع را به عنوان یک سیگنال صعودی برای ارز شماره ۲ بازار در نظر گرفته است.

توییت جدید ایلان ماسک: دوست دارید تسلا دوج کوین را قبول کند؟

ایلان ماسک در توییت تازه خود، با انتشار یک نظرسنجی از ۵۳ میلیون دنبال‌کننده خود پرسید که آیا تمایل دارند تسلا دوج کوین را به‌عنوان یک روش پرداخت بپذیرد یا نه. تا به این لحظه، ۷۷ درصد کاربران گزینه «بله» و مابقی گزینه «خیر» را انتخاب کرده‌اند. بلافاصله بعد از انتشار این توییت، قیمت دوج کوین ۱۸ درصد افزایش یافت.

اتریوم ممکن است به سرنوشت یاهو دچار شود

استنلی دراکن‌میلر، میلیاردر و شخصیت اسطوره‌ای صندوق‌های پوشش ریسک در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفته است که بیت کوین آمده که بماند. او در این باره می‌گوید که از بین بردن جایگاهی که بیت کوین به عنوان یک منبع ذخیره ارزش به دست آورده، کار بسیار دشواری است و به همین دلیل بیت کوین را نمی‌توان کنار زد.

دراکن‌میلر همچنین پیش بینی می‌کند که اتریوم می‌تواند به سرنوشت یاهو دچار شود و می‌گوید: «واضح است که در بحث تجاری، اتریوم از نظر قراردادهای هوشمند پیشتاز است. یاهو موتور جستجو را اختراع کرد و همه ما می‌دانیم که در رقابت بین گوگل و یاهو چه اتفاقی افتاد. من در ذهن خود احتمال می‌دهم که اتریوم قرار نیست برنده نهایی باشد. الان خیلی زود است که بگوییم در بحث تجارت، سیستم‌های پرداخت و چیزهایی از این دست چه کسی برنده ماجرا است

اتریوم چیست؟ قیمت امروز آن چقدر است؟

معادل انگلیسی اتریوم، ethereum می‌باشد. اتریوم سیستمی غیرمتمرکز می‌باشد، یعنی توسط هیچکدام از دولت‌ها یا یک قدرت مرکزی کنترل نمی‌شود و توسط هزاران رایانه در سراسر جهان اداره و مورد استفاده قرار می‌گیرد. رویکرد متمرکز معایبی هم دارد مثلاً باعث می‌شود که سرورها و برنامه‌های کاربردی در برابر عواملی مانند حملات هکرها و حتی قطع برق آسیب پذیر شوند و همچنین اطلاعات کاربران به راحتی می‌توانند توسط خود شرکت‌ها، هکرها و حتی کارمندان مورد سو استفاده قرار بگیرند چون سرورهای آنلاین شرکت‌ها اطلاعات شخصی کاربران خود (اطلاعات کاربران در سرور ذخیره می‌شود) مدام به‌روزرسانی می‌کنند.

اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۵۰۰.۸۵ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۱۹.۳۶ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد. هر واحد از اتریوم در این لحظه با قیمت ۴,۳۲۳.۶۴ دلار، با احتساب نرخ ارز ۲۳,۳۳۵ تومان معادل ۱۰۰,۸۹۲,۳۷۲ تومان معامله می‌شود و حجم مبادلات روزانه آن ۵۴.۱ میلیارد دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر ۹.۶۵ درصد افزایش یافته است. بالاترین قیمت اتریوم در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ معادل ۴,۳۵۷.۷۲ دلار بوده که هم اینک ۰.۷۸ درصد پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش اتریوم ۱۱۵.۸۴ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۱۱۵.۸۴ میلیون خواهد بود. در حال حاضر فعال‌ترین صرافی که در آن اتریوم معامله می‌شود، صرافی WBF Exchange با سهم ۹۹.۹۸ درصد از حجم معاملات روزانه است.

با توجه به مشکلات سیستم متمرکز می‌توان گفت اتریوم که یک سیستم غیرمتمرکز است هرگز آفلاین نخواهد شد، اطلاعات شخصی کاربران در رایانه‌های شخصی امن خواهد ماند، محتواهایی مانند برنامه‌های کاربردی، فیلم‌ها و … تحت کنترل سازندگان آنها می‌ماند و از قوانین سرویس‌های میزبانی مانند یوتیوب پیروی نخواهند کرد. بیت کوین و اتریوم که امروزه رقیب یکدیگر حساب می‌شوند اهداف و عملکرد کاملاً متفاوتی دارند. اتریوم از فناوری که بیت کوین بر مبنای آن قرار گرفته استفاده می‌کند ولی با این تفاوت که اتریوم قابلیت‌های بیت کوین را به میزان بسیار زیادی ارتقا داده است.

از مهم‌ترین مزیت‌ها و ویژگی‌های اتریوم می‌توان این مورد اشاره کرد که این قابلیت را فراهم کرده تا کاربران برنامه‌های غیرمتمرکز را بر روی بلاک چین اتریوم ایجاد نمایند. اتریوم داری یک شبکه کامل با زبان برنامه نویسی، مرورگر و سیستم پرداخت مربوط به خودش می‌باشد. برنامه‌هایی که از بلاک چین استفاده می‌کنند هر نوع پرداخت به شخص واسطه را حذف می‌نمایند. در واقع در نسخه اتریومیِ چنین شبکه اجتماعی، هم هنرمند و هم طرفدار قسمتی از پاداش کلیک کردن را دریافت می‌کنند. در واقع اتریوم یک پلتفرم عمومی و مبتنی بر دفتر حساب توزیع شده بلاک چین می‌باشد که این اجازه را به توسعه دهندگان می‌دهد تا برنامه‌های کاربردی غیرمتمرکز را ایجاد و راه اندازی نمایند.

نقشه بازار ارزهای دیجیتال

کد خبر 493025

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رمز ارز استخراج رمز ارز ارز دیجیتال تولید رمز ارز رمز ارز اتریوم مزرعه استخراج ارز دیجیتال دستگاه های استخراج ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال دستگاه استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران خرید و فروش ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال 19 صرافی ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست ارز دیجیتال در اصفهان انواع ارز دیجیتال آموزش ارز دیجیتال ارز دیجیتال ریپل ارز دیجیتال قیمت دور زدن تحریم ها با ارز دیجیتال سایت رمز ارز دیجیتال رمز ارز دیجیتال صرافی ارز دیجیتال نرخ ارز دیجیتال ارزهای دیجیتال بازار ارزهای دیجیتال قیمت ارزهای دیجیتال ارزهای دیجیتال جدید ارزهای دیجیتال چیست بیت کوین بیت کوین کش قیمت بیتکوین ارزش بیت کوین بازار بیت کوین بیت کوین بومی قیمت بیت کوین بازار امروز بیت کوین قیمت امروز بیت کوین استخراج بیت کوین بیت کوین قیمت ماینر بیت کوین آموزش استخراج بیت کوین پیش بینی قیمت بیت کوین تحلیل قیمت بیت کوین آموزش بیت کوین بیت کوین چیست بیت کوین رایگان پیش بینی قیمت بیت کوین تا سال 2022 اتریوم رکورد اتریوم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار صرافی ها دوج کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید

امتداد - کارشناس اقتصادی با اشاره به بهبود وضعیت ارزی کشور، بر ضرورت افزایش اختیارات بانک مرکزی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، فرهنگ حسینی؛ کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبنا با اشاره به اهمیت سیاست تثبیت بانک مرکزی؛ اظهار کرد: مدیریت انتظارات تورمی دو بال دارد که بال اول سیاست‌های پولی بانک مرکزی و بال دوم مربوط به سایر بخش‌های دولت است که از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌شود.

این تحلیل گر اقتصادی بیان داشت: در یکی دو سال گذشته بانک مرکزی واکنش سریع به تحولات بازار داشته است، یعنی به جای مخالفت و یا برخورد‌های سلبی سعی می‌کند با مدیریت انتظارات و عرضه به قیمت بازار و نه به صورت ایجاد سهمیه و یا رانت تقاضا‌ها را مدیریت کند.

حسینی افزود: شاهد بودیم که بانک مرکزی با یک فرایند نظام‌مند سکه و شمش طلا را در مرکز مبادله عرضه کرد تا بتواند جریان پول و نرخ دلار را مدیریت کند. با توجه به این که در این عرضه‌ها قیمت‌ها اندکی پایین‌تر از قیمت بازار کشف شد جذابیتی ایجاد کرد تا نقدینگی در دست مردم به سمت این طلا‌ها حرکت کند.

وی ابراز کرد: از طرفی بانک مرکزی به سرعت به نرخ بهره واکنش نشان داد و آن را مدیریت کرد یعنی تلاش کرد پول‌های سیار که انگیزه‌های سفته بازی در آن وجود ندارد با نرخ بهره بالاتر تثبیت شوند و نقدینگی به تسهیلات میان مدت و بلند مدت منتقل شود در نهایت عملاً این پول‌ها از تقاضای‌های سفته بازی خارج شدند.

به گفته این فعال اقتصادی، در حال حاضر کسری بودجه موجب شده است تا کف تورم از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد افزایش پیدا کند و تا زمانی که مجلس و دولت در زمینه کسری بودجه قدم برندارند این مسئله قابل حل نیست.


بدهی بانک‌های تجاری به بانک مرکزی

حسینی تصریح کرد: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در نظام بانکی رخ داده است، اما همچنان بانک‌های ناترازی داریم که نیاز است اصلاح ساختار آن‌ها پیگیری شود. در عین حال «بانک‌های دارایی‌محور» داریم که با نگهدارای دارایی‌ها باعث ناترازی خود شده اند و از بانک مرکزی استقراض کرده اند و عملاً موجب خلق پول شده اند، به طوری که بخش عمده پایه پولی مربوط به بدهی بانک‌های تجاری به بانک مرکزی است که در نهایت عامل به وجود آورنده تورم در کشور است.

ملک داری بانک‌ها موجب ناترازی شدید

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر این که «ملک‌داری از بنگاه‌داری بانک‌ها بدتر است»، گفت: بنگاه‌داری در اقتصاد مولد شکل می‌گیرد، اما بانک‌هایی که املاک نگهداری می‌کنند به اقتصاد مولد ورود نکرده‌اند، در نتیجه ملک‌داری بانک‌ها موجب ناترازی شدید می‌شود و هر ماه پایه پولی را افزایش می‌دهد.

این تحلیل گر اقتصادی بیان کرد: امروز رشد پایه پولی ناشی از فروش ارز دولت به بانک مرکزی نیست، حتی این عدد منفی است، یعنی بانک مرکزی به منابعی که قبلاً به آن دسترسی نداشته، دسترسی پیدا کرده است و موفق شده وضعیت ارزی مناسبی را فراهم کند.

بانک مرکزی انگیزه‌های سفته بازی را کاهش داد

حسینی با اشاره به این که بانک مرکزی موفق شده است نرخ رشد نقدینگی را از حدود ۴۰ درصد به ۲۴.۳ درصد و نرخ رشد پایه پولی را از ۴۵ درصد به کمتر ۲۹.۴ درصد کاهش دهد، گفت: برای این که ریشه تورم را کنکاش کنیم باید روند میان مدت پایه پولی و نقدینگی را بررسی کنیم. به طور منطقی تورم در میانه یکی از این دو قرار دارد و یا این که زود به این عدد خواهد رسید.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در دو سه سال اخیر مشاهده کردیم هر موقع دولت و بانک مرکزی کمک کردند پایه پولی را کاهش دهند در ماه‌های بعد تورم نیز ریزش کرد. در نتیجه با ادامه کاهش این دو متغیر پولی انتظار داریم نرخ تورم به سطوح ۲۰ درصد بازگردد، چون ۲۰ درصد سطوح میانگین تاریخی نرخ تورم در کشور است.

این فعال اقتصادی عنوان کرد: نرخ تورم و نرخ رشد پایه پولی که در فصل آخر روی داده، نزدیک به میانگین تاریخی است در نتیجه انتظار داریم تورم به آرامش رسیده و به سطح تاریخی خود بازگردد و اگر تورم بتواند به زیر ۳۰ درصد برسد، انگیزه‌های سفته بازی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد، یعنی افرادی که پول‌های خود را سپرده گذاری می‌کنند، عملاً حفظ قدرت پول خواهند داشت و یا این که می‌توانند اندکی افزایش قدرت برایشان ایجاد نماید. این افزایش قدرت پول موجب خواهد شد تا این افراد دیگر انگیزه‌ای برای انجام فعالیت‌های سفته بازانه مانند خرید دلار، طلا، مسکن، زمین و خودرو نداشته باشند.

وی اضافه کرد: در اواخر سال گذشته بانک مرکزی با انتشار اوراق ۳۰ درصدی موجب شد تا سود سپرده را به تورم نزدیک کند و در یک مرحله انگیزه‌های سفته بازارنه را از بین ببرد. در ادامه با کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ تورم، انگیزه‌های سفته بازای از بین خواهد رفت. این موضوع به این معنی است که آرامش در فضای اقتصادی را در فصول آینده خواهیم داشت.

سیاست‌های بانک مرکزی مانع خروج ارز از کشور

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نوسان نرخ ارز گفت: برخی‌ها معتقد هستند که افزایش نرخ دلار عامل تورم است و برخی دیگر تورم را عامل افزایش نرخ ارز می‌دانند، این دو گروه مستندات علمی قوی برای عقیده خود دارند.

حسینی عنوان کرد: در سال گذشته که تورم ۳۰ تا ۴۰ درصدی داشته ایم، نرخ ارز هم باید به همین میزان افزایش می‌یافت، اما نرخ ارز به این میزان افزایش نیافت. چند عامل بر این موضوع تاثیر گذار بود؛ اول این که جلو خروج ارز از کشور گرفته شد و دوم این که صادرات کشور تقویت شد. در خصوص صادرات تلاش‌های زیادی برای تسریع و تسهیل صادرات گرفته شد، به طوری که هر موقع صادرات کند شد، خیلی سریع قوای مربوطه ورود کرده و تعرفه‌ها را اصلاح کردند.

 

وی اضافه کرد: دسترسی بانک مرکزی به ارز بهبود یافت و همچنین با وجود اتفاقاتی که در عراق روی داد، در آخرین روز‌های اسفند ماه ۱۴۰۲ این مسائل از بین رفت.

این فعال اقتصادی بیان کرد: در عین حال بانک مرکزی برای جلوگیری از خروج ارز از کشور چند اقدام انجام داد که شامل ایجاد یک مکانیزم بهتر در بازار ارز، متشکل شدن بازارها، رصد حساب صرافی‌های غیر مجاز، کوچک‌تر کردن بازار سیاه و بازار غیر رسمی و… بود.

این تحلیلگر اقتصادی تصریح کرد: عواملی که ذکر شد موجب شد نرخ ارز کمتر از تورم رشد کند و همچنین موجب شد تا پرش دلار از بین برود و در نتیجه شاهد وضعیت بهتری در بازار ارز نسبت به سایر بازار‌ها هستیم به طوری که می‌توان بازار ارز را در یک سطح منطقی حفظ کرد.

وی اضافه کرد: سیاست‌های پولی و به خصوص رویداد‌هایی که در نرخ بهره روی داد موجب شد تا تقاضا‌ها از سمت ارز دور شود.

 ضرورت افزایش اختیارات بانک مرکزی

حسینی با اشاره به قانون جدید بانک مرکزی و تاثیر آن بر ثبات اقتصادی گفت: از قانون اولیه بانک مرکزی حدود ۶۰ سال می‌گذرد و نظام بانکی در این دوره تغییرات زیادی را تجربه کرده است؛ مانند بال ۱، بال ۲، بال ۳، بحران‌های اقتصادی و…، اما در کشور ما به دلیل این که درآمد‌های نفتی داشتیم و بدهی‌های ارزی ما نیز اندکی بود، درگیر بحران‌های جهانی نشدیم. 

وی اضافه کرد: در حال حاضر نظام بانکی تغییر کرده و نظارت‌ها و مقررات بهبود یافته است، بنابراین نیاز بود تا بانک مرکزی کشورمان اختیاراتی نزدیک به بانک‌های مرکزی دنیا داشته باشد.

این فعال اقتصادی عنوان کرد: اگر بپذیریم که وظیفه بانک مرکزی کنترل تورم، اشتغال و حفظ رشد اقتصادی است، به این نتیجه می‌رسیم که این بانک باید اختیارات معقول داشته باشد، یعنی رشد اقتصادی از مسیر نظام مالی می‌گذرد و مسیر کنترل تورم، مدیریت سپرده‌های بانکی و نقدینگی است.

این تحلیل گر بازار‌های مالی با اشاره به این که افزایش اختیارات بانک مرکزی بسیار دیر محقق شد و باید ۲۰ سال پیش و گام به گام افزایش اختیارات بانک مرکزی کامل می‌شد، گفت: حجم عدم رعایت مقررات در نظام بانکی بالا است، زیرا هم قوانین نواقص زیادی دارند و باید این نواقص از بین برود و هم این که نهاد‌های موازی وجود دارد که درباره سیاست‌های بانک مرکزی و سیاست‌های شورای پول و اعتبار تصمیم گیری می‌کنند.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: افزایش اختیارات بانک مرکزی و مطالبه انتظاراتی که از آن وجود دارد، دو اصلی است که باید پیگیری شود. همچنین لازم است اختیارات بانک مرکزی بهبود پیدا کند تا بتواند خیلی موثر‌تر با بانک‌های ناتراز برخورد کند و این موضوع می‌تواند یکی از برنامه مهم اقتصادی برای سال ۱۴۰۳ باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید